KURSSIT

Tervetuloa oppimaan ja harrastamaan!

Eurajoen kristillisellä opistolla tapaa monenikäsiä ihmisiä oppimassa ja harrastamassa. Opistolle voi tulla lyhytkurssille tai opiskella vaikka koko vuoden. Opistoaikasi on elämistä, kokemista ja oppimista. Eurajoen kristillinen opisto on kauniin luonnon keskellä!  Kurssit ja koulutukset 2020 esite.

Opisto tekee yhteistyötä Smartumin kanssa. Lataa SmartumPay-sovellus ja voit kuitata maksut Smartum Saldolla sovelluksen kautta. Maksuttoman SmartumPay-sovelluksen löydät App Storesta sekä Google Play Storesta.

Päärakennus on vanha, peruskorjattu kartano. Teorialuokkien lisäksi on asianmukaiset tilat kotitalouden, teknisen työn, musiikkiliikunnan ja askartelun opetukseen. Kaikki luokkatilat ovat monitoimitiloja, jotka ovat muunneltavissa erilaisiin oppimistilanteisiin. Kurssin aikana voit majoittua vanhassa kartanorakennuksessa, jossa wc:t ja suihkut ovat yhteiset tai asuntolassa, jossa huoneisiin kuuluu omat wc:t ja suihkut.

Kurssin hinta
Kurssien kohdalla on mainittu 1-3 eri hintaa. Niihin sisältyy opetus ja ruokailut seuraavasti:

Ensimmäinen hinta sisältää  lounaan ja päiväkahvin (ilman majoitusta).
Toinen hinta sisältää asumisen vanhemmissa majoitustiloissa (yhteiset pesutilat) sekä ruokailut aamiaisesta iltapalaan.
Kolmas hinta sisältää asumisen asuntolassa (huoneissa suihku ja wc) sekä ruokailut aamiaisesta iltapalaan. Huoneissa on liinavaatteet.

Jos kurssin kohdalla on kaksi hintaa, niin ensimmäinen hinta sisältää lounaan ja päiväkahvin. Toinen hinta sisältää majoituksen ja ruokailut aamiaisesta iltapalaan.
Huoneet ovat pääosin kahden hengen huoneita. Voit majoittua myös yhden hengen huoneessa lisämaksusta 15 € / yö.  

Ilmoittautumis- ja peruutuskäytännöt
Viimeinen ilmoittautumispäivä on merkitty kunkin kurssin kohdalle. Ilmoittautumisajan jälkeenkin kannattaa kysyä onko kurssilla tilaa.
Peruutus on maksuton mikäli peruttaa kurssin ennen kuin kurssin alkuun on kaksi viikkoa. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan peruutusmaksuna 50 % kurssimaksusta. Jos jättää tulematta ilman peruutusilmoitusta, peritään koko kurssimaksu.
Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme ilmoittautuneille kutsun, jossa on tarkemmat kurssitiedot, tulo-ohje ja lasku. Kurssin toteutuminen edellyttää 10 ilmoittautunutta. Madollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme kirjeellä. Mikäli ilmoittautunut ei pääse kurssille, tilalle voi tulla joku toinen.

Esitteet ja lisätiedot
Tarkempia tietoja kursseista saat puh. 044-7214803 tai puh. 02-8680065 arkisin klo 8.00-14.30.

Opisto noudattaa EU:n tietosuoja-asetusta ja direktiiviä.