KOULUTUKSET

Oppimisen iloa!

Oppimisen ilo löytyy omakohtaisesta halusta oppia ja kokeilla uusia asioita. Opisto tarjoaa mahdollisuuden tehokkaaseen ja kokemukselliseen opiskeluun. Myös ilta-aika on tehokasta oppimisen ja yhteisen tekemisen aikaa.

Tutustu opiston  lukuvuoteen. Edellisten lukuvuosien vuosikirjoja  pääset lukemaan täältä.

Oppimisympäristö

Opisto sijaitsee kartanomiljöössä, jonka keskuksena on kartanon päärakennus. Päärakennuksen ympärillä on asuntola, veistola sekä Mäntylä-rakennus, jossa on opetustiloja.  
Teorialuokkien lisäksi opistolla on kaksi ATK- luokkaa. Lisäksi käytössä on kielistudio, bändiluokka ja äänitysstudio, kotitalousluokka, teknisen työn tila sekä tilat musiikkiliikunnan ja kädentaitojen opetukseen.

Asumisvaihtoehdot

Opistolla on asuntolapaikkoja kolmessa eri rakennuksessa. Vuonna 1992 valmistuneen asuntolan huoneissa on oma suihku ja WC. Mäntylässä ja päärakennuksessa on vanhempia, mutta 90-luvulla peruskorjattuja huoneita, joiden suihkut ja WC:t ovat erillisissä suihkuhuoneissa.
Kaikki huoneet ovat viihtyisiä ja yksilöllisesti sisustettuja. Huoneet ovat pääsääntöisesti kahden hengen huoneita. Yhden hengen huoneita on muutamia ja niistä peritään lisämaksu 25 €/viikko.
Jokaisessa asuntolassa on vapaa-aikaa varten yhteisiä keittiö- ja oleskelutiloja. Viikonloppuna voit yöpyä sopimuksen mukaan 9,00 € lisämaksusta.

Sijainti ja liikenneyhteydet

Eurajoki (http://www.eurajoki.fi) on vireä kunta 8-tien varrella, Rauman (http://www.rauma.fi) ja Porin (http://www.pori.fi) välissä. Unescon kulttuuriperintökohde Wanha Rauma sijaitsee 16 km:n päässä ja Pori ja jazzit 38 km:n päässä. Sekä Porista että Raumalta kulkevat vakio linja-autovuorot  kulkevat opiston vierestä.

Opisto noudattaa EU:n tietosuoja-asetusta ja direktiiviä. Tietosuojaseloste